dilluns, 29 d’octubre del 2012

XOCOLATA DESFETA

Ara que comença a arribar el fred, no hi ha res com una bona xocolata desfeta per esmorzar. A casa, els diumenges d'hivern, en fem sovint. Hi suquem pa de pessic (que faig al moment, perquè és una recepta molt senzilla, ràpida i efectiva..un dia us explico com procedir), croissants, ensaimades o fins i tot pa...la qüestió és sucar-hi alguna cosa!!! Pel que fa les xocolates n'hi ha de molts tipus (en pols, a la pedra, instantània...etc) i de moltes marques, però per nosaltres, la nostra preferida és la que la mare del meu cunyat ens porta de Galícia. Es diu "Carmiña", i és, senzillament, ESPECTACULAR. Llet a bullir, dos o tres preses per tassa de llet (segons el gust) i resultat assegurat!!! Per tant, si aneu a Galícia, no us oblideu de comprar-ne. Aquesta ens la vam cruspir ahir!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada