dimarts, 6 de novembre del 2012

GALETES AMB ENSOPECS DE XOCOLATA

La massa d'aquestes galetes amb ensopecs de xocolata (que per mi, són les típiques cookies americanes) és molt fàcil de preparar, però necessiteu paciència i temps per la cocció, perquè va bé no posar-ne masses a cada fornada, a fi que no s'ajuntin.

Ingredients (per unes 30 galetes)

225 grams de mantega
150 grams de sucre moreno
2 ous
300 grams de farina de blat
Mitja culleradeta de llevat
Mitja culleradeta de vainilla
200 grams d'ensopecs de xocolata

Preparació

Posar al batedor elèctric la mantega i el sucre moreno i batre fins que quedi una crema. Llavors afegir els ous un a un, i un cop incorporats, agregar la farina, el llevat i la vainilla. Una vegada tot ben lligat, només falta abocar-hi els ensopecs de xocolata.
La massa, com podeu veure a la fotografia, queda força consistent.



Feu-ne pilonets, més o menys de la mateixa mida, sobre una safata de forn, folrada de paper.


Finalment, enforneu (jo he fet servir l'opció repostera del forn, que té una ratlleta a dalt, una a baix i una mena de ventilador al mig) durant uns deu minuts, a uns 190 graus, i "voilà", us quedaran unes galetes fantàstiques!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada