dijous, 27 de desembre del 2012

MAGDALENES DE TORRÓ DE XIXONA

Aquesta recepta és ideal per després de festes, si us ha sobrat algun trosset de torró de Xixona dels tous. Jo l'he fet amb un tros d'un torró boníssim que cada any li envia a la meva sogra una amiga molt especial. És una recepta senzilla i ràpida, que he tingut llesta en un tres i no res. Així que, si us ve algú d'imprevist a berenar, la podeu preparar al moment! Aquí va...

Ingredients
2 ous
200 grams de torró de Xixona del tou
80 grams de sucre
1 sobre de Royal
200 cl de llet
20 cl d'oli
250 grams de farina

Preparació
En el batedor elèctric barregem la llet, l'oli i els ous. No cal batre massa. Després hi afegim el torró tallat a trossets petits. Heu de vigilar perquè el torró té tendència a quedar enganxat al fons del bol. No cal que quedi trinxat, ja es bo que quedi algun trosset que s'acabarà de desfer al forn. Després, hi afegim la resta d'ingredients (sucre, royal i farina), que haurem annexionat prèviament. Es barreja una mica (no massa) i es col·loca la massa a les càpsul·les de magdalenes, més o menys fins una mica més de la meitat.



Després enforneu a uns 170 graus, durant 15-17 minuts (cal que el forn el tingueu prèviament escalfat). Queden no massa daurades de sobre i com amb pigues (provocades pels trossets de torró).


Un cop refredades, les he decorat amb una mica de crema de xocolata i boles de cereal recobertes de xocolata blanca, negra i amb llet.




Que vagi de gust!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada