dimecres, 16 de gener del 2013

CUPCAKES DOBLE XOCOLATA I FRUITES DEL BOSC

Sense cap mena de dubte, per una família xocolatera com la meva, aquesta és la recepta més genial que he preparat fins al moment. Xocolata, i més xocolata!
Començo pel final, és a dir, ensenyant-vos aquesta delícia feta cupcake que, si teniu una mica de temps i de paciència, veureu que no té cap secret!!!

 
INGREDIENTS

Pels cupcakes (per una dotzena aprox.)
115 grams mantega
220 grams de sucre
3 ous
180 grams de farina
120 ml de llet
40 grams de cacau en pols
1 culleradeta i mitja de llevat
1 culleradeta d’aroma de vainilla
Melmelada de fruites del bosc

Pel frosting
Un pot de icing de xocolata Betty Crocker
Boles de cereal recobertes de xocolata blanca per decorar.

PREPARACIÓ

Posem a batre el sucre i la mantega en un batedor elèctric, fins que quedi una crema. Afegim els ous un a un i continuem batent fins que s'integrin. Afegim la farina (prèviament barrejada amb el llevat i el cacau, i tamitzada) i la llet (a la que haurem afegit l'aroma de vainilla), de mica en mica, i alternativament. Un cop tot ben integrat, repartim la massa resultant en càpsul·les i les enfornem, a 180 graus, uns 14 minuts. En sortir del forn han de tenir aquesta presència.


 
Un cop freds, els buideu, els ompliu de melmelada de fruites del bosc, i els tapeu. En aquest punt ja teniu la feina més complicada feta, perquè aquests cupcakes porten com a frosting, un icing de xocolata (crema de xocolata), de la marca Betty Crocker, que vaig comprar aquest Nadal durant la meva visita a la fantàstica seu de My lovely Food a Torroella. És més que bona i té una textura genial, que farà que quedin uns cupcakes de professional. Estic desitjant provar-ne alguna més d'altres gustos.
 

Poseu la crema en una mànega, amb una boca arrissada, i els decoreu. Al capdamunt, jo hi vaig posar una boleta de cereal recoberta de xocolata blanca, per contrastar! Veritablement són irresistibles!




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada