dissabte, 12 de gener del 2013

MERENGUES DE XOCOLATA

Una entrada ràpida per ensenyar-vos una variant dels merengues (que han resultat ser el postre preferit de la meva filla petita, i s'ha d'aprofitar perquè menjar mai ha sigut el seu fort) que us vaig ensenyar a fer l'altre dia. Es tracta de fer els merengues (recordeu que es fan només amb tres ingredients: 4 clares d'ous, 250 grams de sucre i unes gotes de llimona) i, un cop freds, sucar-los amb xocolata de cobertura negra, o bé, repartir xocolata per sobre amb una mànega amb boca rodona llisa molt petita (del 2), com les que fem servir per decorar amb glaça les galets. El resultat BRUTAL i molt ESPECTACULAR!!!
Us torno a explica la preparació per si algú se la va perdre...
 
PREPARACIÓ
En un batedor elèctric, amb l'accessori globus, batre les clares, el sucre (afegit a poc a poc) i les gotes de llimona fins que estiguin dures i consistents.
Es posa la massa obtinguda en una mànega, amb la boca que més us agradi, i feu pilonets en una safata d'anar al forn folrada de paper. Poseu a coure, a 120 graus, durant una hora aproximadament (dependrà de la mida dels merengues). Sabreu que estan cuits quan es desenganxin fàcilment del paper de forn. Llavors, els treireu de la safata i els deixeu refredar uns minuts. Finalment, els decoreu amb la xocolata de cobertura prèviament desfeta al microones.




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada