dimecres, 23 de juliol del 2014

GALETES DE PASTANAGA

Avui us ensenyo les carrot cake de la Bea Roque que vaig preparar l'altre dia....facilíssimes, boníssimes i força sanes...no es pot demanar més!!! La Bea, de El rincón de Bea és una de les meves ídols rebosteres...i només cal que doneu un cop d'ull a la seva pàgina per veure perquè!!! Aquí us les deixo...per veure si us animeu a preparar-les una tarda d'aquest estiu!!!


INGREDIENTS
125 grams de mantega
60 grams de sucre de toffee
60 grams de sucre blanc
1 ou gran
200 grams de farina
1 culleradeta de canyella
1/2 culleradeta de bicarbonat
1/2 culleradeta de sal
1 culleradeta de pasta de vainilla bourbon
100 grams de pastanaga ratllada
50 grams de nous caramel·litzades
100 grams de panses petites

PREPARACIÓ
Primer de tot, ratlleu les pastanagues i les reserveu.



Barregeu els dos sucres i...


...el bateu amb la mantega, a temperatura ambient.


Hi afegiu l'ou una mica batut...


...i la pasta de vainilla bourbon, i remeneu fins que tot quedi ben integrat.


Barregeu la farina, la sal, el bicarbonat i la canyella, i l'aboqueu a la massa.



Per últim, afegim la pastanaga, les nous tallades a trossets, i les panses.




Us ha de quedar una massa, més o menys, amb aquesta textura.


En feu boletes i les dipositeu, separades, en una safata folrada de paper de forn.


Les aixafeu una miqueta, i les enforneu, en opció rebosteria, a 180 graus, durant uns 14-15 minuts.


Estaran cuites quan els marges comencin a torrar-se.


Deixeu refredar damunt una reixa...


...i ja les podeu servir...són cruixent per fora i tovetes per dins, i a les nenes, tot i ser fetes amb verdura -que van dir que era molt estrany- els van entusiasmar!!!



I s'assemblaven molt a les originals de la Bea Roque!!!


Que vagi de gust!

8 comentaris:

  1. Deuen estar delicioses!!m'encanta el carrot cake. Les fare peto sense fruits secs clar!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La gràcies de les galetes és que admeten mil variacions! Petons!

      Elimina
  2. El carrot cake m'encanta. Les galetes no les he tastat mai, però segur que no em poden desagradar. El toffe, canyella, nous i panses deuen quedar-hi de meravella! Bon estiu guapa!
    Marta

    ResponElimina
  3. El carrot cake és deliciós i aquestes galetes prometen ser també una passada. M'encanten els puntets taronja que deixa la pastanaga. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La pastanaga té moltes funcions culinàries...també la decorativa!!! Petons Chus!

      Elimina