dimarts, 22 de setembre del 2015

BYE, BYE SUMMER...AMB UN GRANISSAT DE PRÉSSEC IRRESISTIBLE!

Darrer dia de l'estiu 2015...un estiu que, a casa, ens deixa bons records de passejades, de viatges, de banyades a la platja i a llacs, de jornades inacabables a la piscina, de celebracions...un munt de moments compartits, en un temps de descans, que quedaran fixats a la nostra memòria... I per acomiadar una època que, quan arribi el fred i les gelades de l'hivern, segur que enyorarem -encara que només sigui una miqueta-, aquí us deixo una recepta d'una de les meves begudes-dolçaines preferides: el granissat...en aquest cas, de préssec!!! I a l'estiu, només dir-li que fins l'any que ve! Aquí t'esperem amb un munt de receptes dolces i refrescants que, per manca de temps, han quedat al recambró per a pròximes temporades!!!


INGREDIENTS (per dos granissats grans)
2 tasses de gel (del picat que vénen per a còctels)
1 got de suc de préssec
4 préssecs grossos pelats i trossejats
1 cullerada sopera de sucre moreno

PREPARACIÓ
Aquesta recepta és del més senzill que hi ha...complicació 0, resultat 10...això si, s'ha de partir d'una bona matèria: uns préssecs gustosos i carnosos.


Trieu doncs uns bons préssecs, i els peleu i trossegeu. Tot seguit, el col.loqueu en el got del batedor elèctric de peu, juntament amb el gel, el suc de préssec i el sucre i bateu, a velocitat alta, fins que tot estigui integrat, i la textura sigui de granissat.


I ja el tindreu llest...només us quedarà servir-los en gots alts, engalanats amb algun tros de préssec, i canyes de colors ben virolats!!!


Voleu dir que podreu esperar a l'estiu que ve a preparar-lo??? En tot cas, el feu quan el feu...que vagi de gust!!!

3 comentaris:

  1. De melocotón me encanta, todavía están buenos los melocotones para hacer estas estupendas recetas.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  2. Sisplauuuu...un gotet....que rebo que deu serrrr !!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  3. Durant el dia encara fa bo, així que i tant que provarem aquest granissat! a més els préssecs de setembre són deliciosos, així que aquest granissat segur que també. Un petó!

    ResponElimina