dijous, 20 d’abril del 2017

QUICHE DE CEBA I FORMATGE MANXEGO

La necessitat de deixar preparat el sopar abans d'anar a una reunió, m'ha portat a preparar aquesta quiche, de ceba i formatge manxego, que ha resultat de les més gustoses que he preparat mai!!! Ja ho sabeu, si voleu que els de casa sopin bé encara que l'encarregat de la cuina es trobi absent...no deixeu de preparar-la!!!



INGREDIENTS
1 placa de pasta de full
1 got i 1/2 de nata per muntar
3 ous grossos
1 cullerada generosa de formatge tipus Philadelphia
5 o 6 cullerades de formatge manxego acabat de ratllar
3 o 4 cullerades de ceba fregida
sal i pebre

PREPARACIÓ
Posem la nata, els ous, el formatge tipus Philadelphia, la sal i el pebre en un bol i batem.


Hi afegim el formatge manxego, acabat de ratllar i barregem.


Per acabar, incorporeu la ceba fregida i repartiu bé.


Ja només queda posar la placa de pasta de full en un motlle rodó, untat amb mantega, que precourem uns 5 minuts, i abocar-hi el farcit. Per cert...abans de precoure la pasta de full, punxeu bé el cul per evitar s'infli.


Enforneu, a 190 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 30 minuts, o fins que estigui ben quallada i daurada.


Un cop cuita, deseforneu, deixeu refredar una mica, i desemmotlleu. Ja veureu quin èxit!!!



Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada