Pàgines

dilluns, 14 d’agost del 2017

COCA FARCIDA DE MEL I MATÓ, FIGUES I NOUS!

Aquesta coca ja l'havia fet en versió "individual i oberta" (ho podeu veure clickant aquí). Però com que l'havia de transportar, i era per una bona colla, em vaig decantar per "tapar-la" i fer-la familiar! El resultat: un gran berenar!


INGREDIENTS
2 plaques de pasta de full
500 grams de mató
4 o 5 figues de coll de dama
un bon grapat de nous
mel
ou batut per pintar la pasta de full
sucre llustre i alguna figa més per decorar

PREPARACIÓ
Estenem la primera placa de pasta de full i la punxem bé per evitar que s'inflïi en excés.


Repartim pel damunt el mató...


...les nous, una mica trencades...


...i les figues, pelades i tallades a rodanxes.



Per acabar, afegim la mel, que serà el que donarà dolçor a la coca.


Tapem amb una altra làmina de pasta de full, tot plegant bé el voltant per segellar el farcit.


Pintem tota la superfície amb ou batut.


I ja per acabar, enfornem a 190 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 25 minuts o fins que estigui ben daurada.


Un cop cuita, desenforneu, deixeu refredar una estona damunt una reixa, empolsineu amb sucre llustre i a provar-la!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada