dilluns, 13 de novembre del 2017

BOMBONS DE NÚVOL I AMETLLA CROCANT

Aquest diumenge, per recarregar una mica les piles, vam anar amb en Marc cap a la Catalunya Nord. Vam passejar i dinar a Prada, o Prades com diuen els francesos, però, com que no hi havia cap pastisseria oberta, i volíem fer postres si o si, en comptes de fer sobretaula vam acabar fent postres pels carrers de Vilafranca del Conflent. Si mai hi aneu, no us podeu perdre una petita xocolateria, anomenada, "La chocoline" que té com a especialitat els bombons de núvol o, com diuen ells: els  "guimauves enrobées de chocolat". Els tenen amb cobertura de molts gustos i colors...tan bellament disposats, que és impossible no agenciar-se'n una bossa!




En arribar a casa, però, vaig decidir que els que més m'havien agradat eren els de xocolata negra, i que si hi posava un toc cruixent, encara estarien millor, així que avui, amb la peque, ens hem inventat una recepta, i n'hem preparat un bon grapat! Oi que és ideal per a servir com a petit four durant les festes nadalenques? A veure què us sembla!




INGREDIENTS
Núvols
Xocolata negra de cobertura
Ametlla tipus crocant
Pols daurada comestible

PREPARACIÓ
Heu d'aconseguir una bossa de núvols. Jo he comprat aquesta de gegants, al Tiger, i de cada maxinúvol he fet dos bombons.




Un cop a la mida desitjada, fonem la xocolata de cobertura amb l'ajuda del microones.



Hi afegim l'ametlla tipus crocant, barrregem...


I comencem a sucar-hi els núvols.



Els anem dipositant sobre una safata folrada de paper de forn. Deixem en un ambient fred i sec per tal que endureixin.



Un cop endurida la cobertura de xocolata, amb l'ajuda d'un pinzell, decorem amb pols daurada comestible (aquesta l'he trobada al Bonpreu, val 1,99 euros, i n'hi ha per decorar un exèrcit de bombons!).




I ja els teniu a punt!




Ja veureu que són tan bons que no pots deixar de menjar-los! Que vagi de gust!

1 comentari: