diumenge, 7 de gener de 2018

XURROS CASOLANS!

Fa una tarda lletjota, i a casa tothom està moix perquè demà tornem a la rutina (encara que en aquesta família de rutinaires no en som gaire...). Així que he decidit alegrar-los una miqueta preparant-lo un berenar com cal: xurros, casolans, amb xocolata desfeta! El tema dels xurros se m'havia resistit una mica sempre, però, a partir d'ara, i amb aquestes proporcions, us asseguro que en prepararem sovint!


INGREDIENTS (Per una paperina grossa de xurros)
300 grams de farina
1 pessic de sal
440 ml d'aigua

PREPARACIÓ
Primer de tot preparem una màniga pastissera, amb una boca arrissada. Això pel cas que, com és habitual, no tingueu una xurrera a mà.


Poseu la mànega dins un pot (per exemple el del batedor), i la deixeu llesta per ser "carregada".


Llavors col.loqueu en un vol 300 grams de farina, i hi aboqueu 440 ml d'aigua, que haureu bullit amb un pessic de sal.


Amb l'accessori pala de la KA, amasseu fins que us quedi una massa homogènia enganxosa. Es tarda molt poquet.


Amb aquesta massa, i l'ajuda d'una espàtula, ompliu la mànega que havíeu deixat preparada.



Poseu oli d'oliva suau al foc, i quan estigui calent, hi aneu fregint els xurros. Formar-los és tan senzill com anar tallant trossets del que surti de la mànega pastissera amb boca arrissada.


Deixeu que els xurros es daurin per un costat i altre.


I llestos! Els traieu, els deixeu una miqueta damunt un escorredor per treure l'excés d'oli, i els ben ensucreu!



No poden ser més senzills de preparar, ni més deliciosos a l'hora de degustar!



Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada